En typisk dag på en resa med Swedish MC Touring kan se ut så här:

Vi äter en ordentlig frukost och gör oss klara för dagen. Mellan 8 och 8.30 ger vi oss iväg. Vi kör i ett tempo som är anpassat för gruppkörnig. Färden går längs vackra, utvalda vägar med lite trafik och vi gör stopp vid intressanta platser eller bara för att sträcka på benen. Ett besök vid något museum eller annan sevärdhet kan ingå. Ibland är det bara en vacker plats, där vi kanske tar några kort. Ofta ingår också stopp vid ett fik eller ett konditori, där vi fyller på med energi innan vi fortsätter vår färd.

Vi brukar ta en längre paus för lunch, sedan fortsätter eftermiddagen på samma sätt som förmiddagen. Dagsetapperna kan variera mellan 20 till 35 mil och vi färdas i ett sådant tempo att vi hinner uppleva allt det vackra vi har omkring oss. Det här är en njutningsresa och inget race!

När vi kommer fram till vårt dagsmål, vanligen mellan 17 och 18, checkar vi in på hotellet och tar det lugnt. Ibland har hotellet en relaxavdelning eller ett spa, som vi passar på att nyttja. Fram mot 19.30-tiden är det dags för vår gemensamma middag. Vi umgås och pratar igenom dagens upplevelser innan det är tid att slumra in och ladda för nästa dag.

I och med att vi har grupper på 10-12 personer hinner man prata med alla och det bidrar till att skapa en god sammanhållning. Vi har helt enkelt trevligt på våra resor!

En resa med Swedish MC Touring ska vara vacker, bekväm och njutbar!